Viva Vops vam sprema nezaboravno veče u Bačkoj Palanci

Oni dolaze iz Beograda i mnogo vole pivo. Energija im je srednje ime. Upoznajte Viva Vops kroz razgovor sa Markom Jankovićem. Ono što je sigurno – željno iščekuju druženje sa vama na Palanačkom Dunav festu.

Nastup na PDF-u biće i vaš prvi nastup u Bačkoj Palanci. Kakva su očekivanja?

Marko: Očekujemo kao i uvek, dobre ljude u publici koji shvataju šta želimo da kažemo. Ono što je sigurno zauzvrat šaljemo sa bine ogromnu pozitivnu energiju i veliku količinu ljubavi, jer svaki koncert je za nas događaj za pamćenje.

Prošlogodišnja pobeda na Bunt Rok Festivalu donela vam je mnogo toga, sigurno. Šta je ono što se promenilo u poslednjih godinu dana kada je u pitanju rad benda?

Marko: Bunt Rok festival nam je doneo pre svega mnogo poznanstava sa divnim ljudima  i prelepih momenata. Takođe i mnogo novih iskustava.  Ono što se promenilo je naš ugao gledanja na domaću rok scenu i taj ‘ajde da nazovem “muzički biznis”. Kod nas definitivno nakon pobede postoji jasna i velika želja da kao bend budemo sve bolji i zato se trudimo da kad izađemo na binu damo publici sve.

Za godinu dana nastupali ste na svim bitnijim festivalima u Srbiji, što neki bendovi nisu uspeli ni u mnogo više godina karijere. Koji je vaš sledeći korak?

Nas sledeći korak je spot za jednu pesmu (misteriozno ne govorimo koju). No, pre toga, a posle nastupa na PDF-u očekuju nas nastupi u Beogradu, predgrupa smo 25. juna bendu Hollywood Undead na bazenima 11. april, tu su i festivalske svirke na OK Festu- Tjentište, Seasplash festivalu u Puli, Hills Up festivalu na Zlatiboru i Belgrade beer festu.

Ono što mi znamo je da je “energija” vaše srednje ime. Kakvu žurku pripremate za publiku PDF-a?

Žurka će biti žestoka i energična. Želimo da posetioci PDF-a skaču, plešu, pevaju i učestvuju sve vreme na svirci sa nama. A za to ćemo se mi potruditi, jer najvažnije nam je da se publika oseća podjednako dobro kao i mi dok smo na bini.O energiji nemam šta da dodam, osetiće je svi koji dođu na festival. Čast nam je da priredimo PDF-u nezaboravno veče i želim da se viđamo svake godine!