Spremite se za đuskanje na plaži uz trio Wet Dreams

Wet Dreams je dobro poznati sastav iz Novog Sada, а čine ga Dachony, Fakir i Aleksandar Zec.

Pokrenuo ga je Fakir, a 2014. godine pridružili su mu se Dachony i Zec što se ispostavilo kao dobitna kombinacija. Do sada su uspešno organizovali masovne klupske, ali i open air žurke na kojima se uz seksi deep/tech house zvuk đuskalo do ranih jutarnjih časova.
Wet Dreams je poznat po odličnom provodu čiji su glavni sastojci dobra muzika, nasmejani ljudi i puno pozitivne energije i sa jedne i sa druge strane DJ pulta.

 

Kako vam se dopada ideja spajanja elektronske i rok muzike na festivalima?

WD: Zašto da ne, sve to može da bude sjajno. Na kraju je naravno najbitnije da publika bude zadovoljna i da se svi lepo provedemo.

Poznato je da ste vrhunski poznavaoci muzike i da je odličan provod uz vas zagarantovan. Šta utiče na izbor pesama koje ubacujete u miks za žurke na otvorenom?

WD: Pa nema tu neke preterane filozofije, mi svakako nabavljamo muziku koja nam se sviđa i to i puštamo. Uglavnom nas uvek ponese atmosfera, pa na licu mesta odlučujemo šta ćemo puštati.

Ponese li vas atmosfera da se pridružite masi koja đuska, da siđete sa DJ pulta i zaigrate s njima?

WD: Naravno, uvek 🙂

Pozitivna energija svakako je jedna od glavnih karakteristika vašeg nastupa. Gde je izvor te energije: u muzici, publici ili vama samima?

WD: U svemu tome podjednako. Kad se ta tri činioca nađu na jednom mestu, nastaje Wet Dreams 🙂

Nećemo vas pitati šta publika može da očekuje od vas, to je već jasno, ali pitamo vas šta vi očekujete od palanačke publike i da li imate neku poruku za njih?

WD: Pa s obzirom da prvi put kao Wet Dreams dolazimo kod vas u goste, bilo bi super da dođete u što većem broju, da se upoznamo, smejemo, đuskamo i  zezamo cele noći 🙂

Definitivno se spremamo za đuskanje do zore, obuvamo udobnu obuću, naoružavamo se osmehom i tražimo DJ stage 16. juna na Palanačkom Dunav festu. Tamo nas čekaju Fakir, Dachony i Zec i miks deep/tech house zvuka.

Pozitivne vibracije pomoći će vam da nađete put, a vi se samo prepustite i uživajte. Vidimo se na drugom izdanju Palanačkog Dunav festa!