Pero Defformero sprema zanimljiv „jelovnik“ za PDF

Atrakcija iz Novog Sada koja obećava nezaboravan provod i nastup za pamćenje, Pero Defformero, sprema se da ozbiljno prodrma palanačku publiku svojim hitovima u subotu, 16. juna. U iščekivanju „Gastarbajtera“, „Gotičarke“, „Kauboja iz Bosne“ i drugih zanimljivih likova koje su opevali, razgovarali smo sa njima o specijalitetima PD kuhinje i modnim pitanjima.

Kada se na bini pojavi belo odelo znamo da će hevi metal da svira Pero Defformero. Pitamo se samo kada će Biške da pokrene sopstvenu modnu liniju?

Nismo sigurni kada će sa radom da krene “Defformer Style – fashion line”, ali ćemo svakako uskoro na našem Youtube kanalu krenuti sa Life Coach savetima za “life coach” savetnike.

Kako uspevate da održite gastarbajtersko-hipsterski imidž?

Redovno se oblačimo na VIP tezgama Najlon pijace.

Sprema li se neki novi hit za ovo leto?

Sprema nam se jedan retro grunge hit pod imenom “Zbog tebe”.

A kakav repertoar spremate za palanačku publiku?

Hladno predjelo, teleća čorba, mešano meso + salata, dezert i naravno aperitiv & dižestiv.

Kako napreduje priprema novog albuma?

S obzirom da smo platili da nam se uradi novi album (insistirali smo na hitovima), javiće nam kada izađe pa da krenemo da se slikamo na playback po televizijama.

Mi se radujemo i starim i novim hitovima i znamo da će provod biti nezaboravan. Vidimo se u Bačkoj Palanci!

Drugo izdanje Palanačkog Dunav festa biće održano 15. i 16. juna, a ulaznice se mogu nabaviti na svim Gigstix prodajnim mestima, kao i u klubu Irish Pub Old Cellar i Agenciji Concord u Bačkoj Palanci.

 

Foto: Ivana Jovanović