Loading Events
  • This event has passed.

Tri kapljice – PDF 2018

23/06/2018 Bačka Palanka – PDF 2018, Dunav
Bačka Palanka, 21400 Serbia
700RSD

Tri kapljice, ženski rok trio iz Novog Sada, objavio je do sada tri singla za pesme: „Hajde“, „Jaka“ i „Girls“, kojima su najavile svoj debi album koji je već u celosti snimljen i produciran u kultnom novosadskom studiju „Do Re Mi“. Album će tokom proleća objaviti Studentski kulturni centar Novi Sad (SKCNS).

Posle ulaska u finale Demofesta u Banja Luci i samo dva objavljena singla, bend je dobio priliku da leta 2017. čak dva puta nastupi na Exit festivalu. Jednom na „Future shock“ bini gde su imale jedan od dva najposećenija nastupa na ovoj bini tokom celog trajanja festivala, a drugi na Main bini gde su imale zadovoljstvo da svojim polučasovnim setom otvore jedno veče festivala.

Usledio je poziv i za nastup na Koncertu godine koji se svake godine tradicionalno održava u novosadskom Spensu, ali su zbog povrede ruke basistkinje benda bile prinuđene da ga otkažu. Pošto je ta povreda sanirana, bend se vraća koncertnim aktivnostima, a na nastupu na PDF festivalu publika će biti u prilici da uživo čuje pesme sa njihovog debi albuma.

Zvanična FB stranica benda: https://www.facebook.com/3kapljice/

FOTO: Bojan Ivkov

  • Gallery
  • Comments

Organizer

PDF 2018
Email:
info@palanackidunavfest.rs
Website:
https://www.fb.com/palanackidunavfest/

Venue

Bačka Palanka – PDF 2018
Dunav
Bačka Palanka, 21400 Serbia
+ Google Map