Loading Events
  • This event has passed.

PERO DEFFORMERO – PDF 2018

23/06/2018 Bačka Palanka – PDF 2018, Dunav
Bačka Palanka, 21400 Serbia
700 RSD

Pero Defformero je verovatno prvi gastarbajtersko-hipsterski bend sa ex-YU prostora koji je energiju i pompeznost heavy metal muzike spojio sa nakaradnošću turbo-folk pokreta i time čitav pokret, kao takav, izvrgao ruglu i totalno ga izobličio.

Bend je osnovan davne 1993. godine i vremenom je dobijao sve više sledbenika, pa mu se uz zasluženi status utemeljivača jednog sasvim novog žanra, može zahvaliti i na čitavom spektru novih bendova koji su se pojavili u kasnijim godinama…

Sa izuzetnom dozom humora pristupaju svojoj izvedbi na bini pa se od njih svaki put može očekivati pravi frontmensko-gitarski stand up šou. Planovi za ovu godinu (kao i za sve predhodne) su veliki: da se snimi hit koji će ih konačno vinuti do samog dna svetske estrade! Bilo kako bilo, Pero Defformero je bend koji nudi jedinstveni audio-vizuelni doživljaj muzike, te se on može uporediti jedino sa prvim seksualnim iskustvom: Nebitno da li je doživljaj bio nežan, strastven i dugačak ili kratak i smešan, sa jednom činjenicom slažu se svi – PAMTI SE CELOG ŽIVOTA!

Pero Defformero čine: Goran “Biške” Biševac – vocal, Saša Friš – gitara,  Andraš Bandi Išpan – bass, Luka Rorule Jelisavčić – bubnjevi.

Oficijalni sajt benda: www.perodefformero.com

Zvanična FB stranica: www.facebook.com/Pero.Defformero.band

FOTO: Ivana Jovanović

  • Gallery
  • Comments

Organizer

PDF 2018
Email:
info@palanackidunavfest.rs
Website:
https://www.fb.com/palanackidunavfest/

Venue

Bačka Palanka – PDF 2018
Dunav
Bačka Palanka, 21400 Serbia
+ Google Map