Loading Events
  • This event has passed.

BRKOVI – PDF 2017

16/06/2017 Bačka Palanka – PDF 2018, Dunav
Bačka Palanka, 21400 Serbia
RSD 1000

Jedna od najvećih regionalnih koncertnih atrakcija, zagrebački bend BRKOVI, prvi su potvrđeni headliner novog festivala PDF koji će se 16.6.2017. održati u Bačkoj Palanci.


Brkovi su poslednjih godina gradili svoju popularnost serijom ultimativnih hitova koje su objavili na šest studijskih albuma i bezkompromisnim živim nastupima. U nekoliko godina prešli su put od lokalnih heroja do jednog od najtraženijih bendova na našim prostorima. U Srbiji su već godinama izuzetno popularni, a samo u prošloj godini su imali nekoliko nastupa za pamćenje. Svakako treba izdvojiti njihov solo koncert u prepunoj beogradskoj Hali sportova i dva rasprodata koncerta u novosadskom klubu The Quarter. Vredi pomenuti i podatak da su u anketi radija „Beograd 202“ po mišljenju slušalaca izabrani za regionalni bend godine.

Video “Nisi me bila vrijedna”: https://www.youtube.com/watch?v=bb7st77GYnU

Brkovi su do sada u Bačkoj Palanci nastupili samo jednom. Taj koncert je održan 2015. godine u prepunom Old Cellar Pabu. Palančani, a sigurno i članovi benda, još uvek dobro pamte euforičnu atmosferu u kojoj je koncert protekao. Sredinom juna se Brkovi vraćaju u Pačku Palanku, s tim da će ovog puta na velikoj bini sa moćnim razglasom, predstaviti publici svoje stvaralaštvo na prvom Palanačkom Dunav Festu. Više informacija o bendu možete pročitati na stranici: www.brkovi.com .

  • Gallery
  • Comments

Organizer

PDF 2018
Email:
info@palanackidunavfest.rs
Website:
https://www.fb.com/palanackidunavfest/

Venue

Bačka Palanka – PDF 2018
Dunav
Bačka Palanka, 21400 Serbia
+ Google Map